پژواک رامسر

آید به سوی ما باز ، هر کار زشت و زیبا!!!

پژواک رامسر

آید به سوی ما باز ، هر کار زشت و زیبا!!!

بالاخره فرماندار رامسر مشخص شد

با توجه به اخبار رسیده به پژواک رامسر رستم زرودی به عنوان فرماندار رامسر معرفی شد.

مراسم تودیع و معارفه خلعتبری سرپرست فرمانداری رامسر و رستم زرودی فرماندار رامسر فردا چهارشنبه ساعت 17 در هتل آزادی رامسر برگزار می شود.

رامسر پس از استعفای محمد صالح رضاخانی فرماندار سابق رامسر  که  در قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی به علت نسبت فامیلی با یکی از نامزدهای انتخاباتی صورت گرفته بود تا کنون فرماندار نداشته و  غلامرضا فروغ خلعتبری معاون فرماندار با حفظ سمت ،سرپرستی فرمانداری رامسر را نیز بر عهده داست.

شایان ذکر است رستم زرودی رییس اسبق آموزش و پرورش عباس آباد ،معاون سابق فرمانداری تنکابن بوده است.

زرودی از جمله افرادی بود که سایت ها و خبرگزاریها از وی به عنوان شرکت کننده در مراسم سوگواری پدر خانم اسفندیار رحیم مشایی به همراه احد عظیم‌زاده (سرمایه گذار پروژه الماس خاورمیانه)، خادمی (فرماندار عباس آباد)، رضاخانی (فرماندار سابق  رامسر) و فرزند محمود احمدنژاد نام برده اند.

مطالب مرتبط

بالاخره فرماندار جدید رامسر مشخص شد

چشم عروس شهرهای ایران به فرماندار روشن

رامسر فرماندار خود را شناخت

فطرتان مبارک

عید فطر، عید پایان یافتن رمضان نیست، عید بر آمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است چونان ققنوس که از خاکستر خویش دوباره متولد می‌شود. رمضان کوره‌ایی است که هستی انسان را می‌سوزاند و آدمی نوبا جانی تازه از آن سر بر می‌آورد. فطر شادی و دست‌افشانی بر رفتن رمضان نیست، بر آمدن روز نو، روزی نو و انسانی نو است. بناست که رمضان با سحرها و افطارهایش، با شب‌های قدر و مناجات‌هایش از ما آدمی دیگر بسازد. اگر درعید فطر درنیابیم که از نو متولد شده‌ایم، اگر تازگی را در روح خود احساس نکنیم، عید فطر عید ما نیست.

طنز/ سه نتیجه غیر اخلاقی از یک رابطه پنهانی

دکتر نورالله خان این فکس را برای ما فرستاده است

جناب آقای شکرچیان

پریروز روی اینترنت خبری خواندم: به دنبال حادثه ۱۱ سپتامبر به درخواست زنی اولین حکم طلاق صادر شد. ماجرا از این قرار است(ادامه مطلب را بخوانید)...

ادامه مطلب ...

آذربایجان تسلیت

"پژواک رامسر" فوت تعداد زیادی از هموطنان در زلزله شمال غرب کشور را به خانواده های این عزیزان و ملت ایران تسلیت گفته و برای داغداران این حادثه، آرزوی تسکین خاطر می کند

هنوزماه در چاه می گرید...

تاریک ترین شب دنیاست. ماه در چاه گریه می کند. نخل ها فرتوت شده اند وهق هق نان ونمک از خانه ی زینب به گوش می رسد           .

کوچه های کوفه پریشانند. فرشته ها ناله می کنند. یتیمان با دلهره از خواب می پرند و آسمان تلخ ترین نگاهش را به زمین می اندازد.

چه شب سیاهی ست!!! زمین سرگردان و سوگوار است و مسجد کوفه قرار ندارد.

مهربان ترین مرد زمین به محراب می رود . رودی از نور روان می شود. زمزمه های عاشقانه ی او، سکوت شب را می شکند و رایحه ی بهشتی عشق در مسجد می پیچد.

سجاده ی عبادت که پهن می شود صدای ضجه ی فرشته ها بلند تر می شود . دنیا از درد به خودش می پیچد و زینب ، دلتنگ ترین بنده ی خدا می گردد.

یتیمان، گریان و تب داربه راه می افتند و نخل ها در خود شکسته می شوند. آشفتگی از در و دیوار کوفه می بارد.

چقدر بی وفایی دنیا و بیهودگی زمین پیداست.

کسی آنطرف با شمشیر ایستاده است. کسی با چشمانی بسته و قلبی که از سینه بیرون انداخته است. کسی که عاشق نیست و آتش را بسیار دوست می دارد.

مسجد کوفه بیهوش می گردد و کعبه می لرزد. انگارشیطان است که دارد از پستوی کفر بیرون می آید.

چه سیاهی بسیاری ست در زمین!!! شمشیر کشیده می شود و دنیا تا ابد در خودش سقوط می کند. این لحظه های ظلمانی زمین است.

در سرزمین کوفه با مرد خدا اینچنین می کنند. با مردی که عمری برایشان زخم های سخت شمشیر و خنجر و تیر برداشته است...

سجده ی مولا شکسته می شود. آسمان شکاف برمی دارد و در هر گوشه ای فرشته ای می گرید.

غم را پایانی نیست ، تنها چراغ روشن کوفه خاموش می شود و دنیا روی پاهایش به زاری می افتد . فرشته ها اشک آلود به آدم ها خیره می شوند. به تاریکی های زمین ، به ماهی که دیگر در آسمان کوفه نمی تابد و به بارانی که دیگر هرگز آن سرزمین را تر نخواهد کرد.

دنیا زار می زند برای شهید مظلوم عالم. دنیا زارمی زند برای آنها که هنوز تا نیمه های شب منتظرند و بی نان وخرمای علی گرسنه می خوابند. برای کودکانی که دیگر یتیمی شان پایانی نخواهد داشت و برای زینب که در فراق پدر اندوهگین ترین خواهد ماند.

دنیا برای کودکی که تنها پیاله ی کوچک شیرش را برای شفا آورده است زار می زند و می رود پشت پنجره ی کوفه می ایستد و های های می گرید چرا که خوب می داند تا ابد، کوفه، شهر ماتم خواهد ماند.

توسلی-رونامه نگار


کاسه چه کنم چه کنم به دست نگیریم !!!

 متن زیر توسط یکی از مخاطبان وبلاگ بهانه ای برای فردا در رابطه با طومار تنظیمی برخی از گروهها و نهادهای اجتماعی و مذهبی شهرستان رامسرخطاب به وزیر کشور در خصوص تقاضای صدور ابلاغ فرمانداری شهرستان رامسر برای غلامرضا خلعتبری نگاشته شده است که لازم دیدم آن را برای مطالعه مخاطبان وبلاگم در اینجا قرار دهم.

با سلام

متن طومار را خواندم اگر نقد منصفانه بر این طومار داشته باشیم . خواهیم دید چقدر رامسر قحط الرجال و دلسوز وجود دارد . که این دوستان که همگی محصول یک دوره هم نشینی ساده و احساسی بر اساس .... این سرپرست باعث شده که سئوال برای همه بوجود بیاید !

شما امضاء کنندگان پای این طومار جملگی با استناد امضای خودتان تاریخ گذشته هستید . ولی با ادبانه عرض کنیم کوله باری از تجربه اید !

بقول شما ها اما بعد :

- اگر براساس شرح وظایف استاندار با چند امضاء اسبق و سابق به خواسته شما عزیزان تمکین کند ! استاندار نه تنها استاندار نیست ! بلکه استاندارد هم نیست .

- طبق اظهارات شما که ممهور به مهر بعضی از مجامع منحل شده که اصلاً وجود خارجی ندارند . اگر با نگاه شایسته سالاری ...بنگریم دیگر نیاز به التماس نیست ، مردم خود قوه تشخیص دارند . نیاز نیست بجای چهار تا مهر و امضاء ( آن هم ببخشید در بستر بازنشستگی ) بجای آنان تصمیم بگیرید .

- از امام جمعه تازه وارد نیز بعید بنظر می رسد که فوری باب قضاوت در این زمینه موردی اشخاص را تأیید و حمایت بی دریغ کند ! که نیست ، شاید طراح این سناریو برای امام جمعه کس دیگرست .

- نهاد های انقلابی مثلا کدام نهاد ؟

- امنیتی یعنی اطلاعات ، انتظامی و ... ( چگونه مشورتی که طرف مشاور از آن بی اطلاع است )

- کاسه چه کنم چه کنم به دست نگیریم همه مسئولین شهر می دانند که ...که بتواند مدیر اجرائی قابل تحملی باشد .

- چرا ملتمسانه ؟

- چرا با این تدبیر . مگر نمی گویید که سالهاست که عنوان های اجرائی دارد . اگردارد ! نیاز نبود اینگونه تحقیر شود . تاریخ رامسر نشان داده که طومار آخرین حربه برای به کرسی نشاندن افراد در رده های مختلف اجرائی است .

- باشید تا صبح دولت تان بدمد

روز خبرنگار مبارک

خبرنگاری یعنی چه؟ رسالت خبرنگار چیست؟

از روزی که بنام خبرنگار نامگذاری شده 15سال می گذرد و در این میان کسانی بوده اند که به این عرصه وارد شده اند و افرادی نیز عطایش را به لقای بخشیدند و...

به هر حال 17 مرداد امسال نیز می گذرد و مشخص نیست که روزنامه نگاران و خبرنگارانی که در حال حاضر در حال فعالیت در رسانه های خود هستند سال آینده در جایی ایستاده باشند که الان هستند.

در آخر روز خبرنگار را به همه همکاران محترم تبریک می گویم و امیدوارم  روزی را شاهد باشم که این قشر از جامعه در سایه آزادی ،بتوانند خبرنگار باشند نه خبرنگار.

بازارهای هفتگی ،رونق اقتصاد روستایی

شنبه بازار، یکشنبه بازار،دوشنبه بازار و...از جمله بازارهای شهرها و روستاهای کشورمان  است که از ابتدا مورد استقبال شهروندان واقع شده است. این بازارها با توجه به نیاز زمان با اندکی تغییر در بیشتر نقاط استان مازندران و استان همجوارمان گیلان هنوز پابرجا است و جاذبه‌های ویژه خود را برای مردم به‌ ویژه گردشگران دارد. کالاهای عرضه شده در این بازار، معمولا کالاهای ارزان قیمت‌تر و نیازمندیهای روزمره شهروندانی است که این بازار را مکانی برای دستیابی به مشخصه صرفه اقتصادی برای خانواده خود می‌دانند.

توزیع محصولات بومی، صنایع دستی، تولیدات دامی و کشاورزی محلی را عمده‌ترینکالاهای قابل عرضه در این بازارها عنوان کرد.

 بسیاری از شهروندان نیز به علل اجتماعی و جذابیت‌های بازارهای هفتگی بدون هدف خرید کالایی خاص به این بازار می آیند و البته چه بسا که دست پر از این بازار خارج شوند.

یکی از بزرگترین امتیازات بازارهای هفتگی متعادل نگاه داشتن بهای اجناس کالاها و جلوگیری از افزایش نامتناسب قیمت هاست که این ویژگی و امتیاز به نحو مطلوب و چشمگیری در بازاراهای هفتگی شهرتستان رامسر مشاهده می شود.

در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که برخی از خبرگزاریها و سایتها از قول یکی از مسئولین شهرستان رامسر مطلبی در نقد بازارهای هفتگی بر روی خروجی خود قرار دادند که بر خود لازم دانستم مطالبی در رابطه با  این تیتر بنگارم.

اینکه بازاریان ،بازاهای هفتگی را با ایجاد فسخ و فحشا و اعتیاد و... پیوند می زنند و برای از میدان به در کردن رقیب که مورد استقبال عامه مردم است ،با این واژگان آنها را می آرایند قضاوتی نا صحیح و نادرست است.

بازار محل آمدو شد افراد برای خرید کالا است و نمی توان از ورود افراد و یا گروه خاصی با علائم  مشخصی جلوگیری کرد مگر اینکه ورود این افراد به جامعه ممنوع شده باشد.افرادی که در بازارهای هفتگی فعالیت می کنند معمولا از افراد بومی و اغلب روستایی هستند.

روستاییانی که با دل بی کینه از اوایل صبح تا اواخر شب با لباس سنتی خود در بازارهای هفتگی مشغول به فعالیت اقتصادی بوده و بعضا در همان مکان به عبادت خود می پردازند که بارها شاهد این موضوع بودم.آنها نه ترویج فحشا می کنند و نه با اعتیاد کاری دارند.

 و از مسئولین انتظار می رود تا با نگاهی مو شکافانه تر به درد و دلهای این بازاریان خرده فروش گوش داده و مطلبی صحیح را مستند با مشاهدات خود نقل و قول نمایند.

در ثانی به علت عدم نظارت تعزیرات حکومتی بر کالاهای شهرستان بعضا کالایی در اول بازارقیمت مشخصی دارد و در چند مغازه هم جوار آن قیمت ها تغییر کرده و اندکی مبلغ آن افزایش می  یابد بازاهای هفتگی عمدتا با این معضل به مبارزه پرداخته و در کاهش قیمتها نقش موثر تری دارد.

و در این خصوص افراد فعال در بازاهای هفتگی کالاهای خود را از تولید به عرصه خرید برای مصرف کنند گان آماده کرده  که هزینه خرید آن بسیار کمتر از بازارهای دائمی است.

با این وجود بازاهای هفتگی باعث رونق اقتصادی و مبارزه با گرانی و تعدیل قیمت کالا است.هر چند مشکلاتی اندک نظیر ایجاد ترافیک و...از این بازاها متوجه مردم می شود که آن هم باید با تدبیر شهرداری ،محل مناسبی برای استقرار آنها ایجادشود تا مردم براحتی از آنها استفاده ببرند.

خواستگاری خرکی

خری آمد بسوی مادر خویش           بگفت مادر چرا رنجم دهی بیش

برو امشب برایم خواستگاری            اگر تو بچه ات را دوست داری

خر مادر بگفتا ای پسر جان              تو را من دوست دارم بهتر از جانز بین این همه خرهای خشگل    یکی را کن نشان چون نیست مشکل

خرک از شادمانی جفتکی زد          کمی عر عر نمود و پشتکی زد

بگفت مادر به قربان نگاهت             به قربان دو چشمان سیاهت

خر همسایه را عاشق شدم من        به زیبایی نباشد مثل او زن

بگفت مادر برو پالان به تن کن           برو اکنون بزرگان را خبر کن

به آداب و رسومات زمانه                  شدند داخل به رسم عاقلانه

دوتا پالان خریدند پای عقدش           به افسار طلا با پول نقدش

خریداری نمودند یک طویله           همانطوری که رسم است در قبیله

خر عاقد کتاب خود گشایید               وصال عقد ایشان را نمایید

دوشیزه خر خانم آیا رضایی ؟           به عقد این خر خوشتیپ در آیی ؟

یکی از حاضرین گفتا به خنده            عروس خانم به گل چیدن برفته

برای بار سوم خر بپرسید                که خر خانم سرش یکباره جنبید

خرآن عر عر کنان شادی نمودند         به یونجه کام خود شیرین نمودند

به امید خوشی و شادمانی                برای این دو خر در زندگانی

 

 

 

گمانه زنی ها در خصوص انتخاب فرماندار رامسر همچنان ادامه دارد

بر اساس خبرهای رسیده به ما انتصاب رستم زرودی معاون فرماندار تنکابن به سمت فرمانداری رامسر منتفی شد.

بر اساس همین گزارش طوماری مردمی ، جهت انتصاب غلامرضا فروغ خلعتبری سرپرست فرمانداری رامسربه سمت فرمانداری رامسر به استانداری مازندران ارسال که در آن تاکید شده است که ایشان سمت فرمانداری رامسر را به عهده گیرند.

هر چند نمی توان از نظر دور ساخت که خلعتبری به علت فشار بالای کاری در زمان سرپرستی فرمانداری ،چند روزی را در بیمارستان بستری شد و کارهای سرپرستی فرمانداری را به رییس دفترش سپرد.

حال باید منتظر ماند که شخصی که تیکه کلامش فعالیت 26 ساله در وزارت کشور است ،آیا قبای فرمانداری رامسر برازنده اوست یا نه؟

شایان ذکر است خلعتبری هم اکنون 7 ماه سرپرست فرمانداری رامسر را به عهده دارد و 19 سال نیز بخشدار بخش مرکزی رامسر بوده است.

 

چرا عروس شهرهای ایران حدود 7 ماه فرماندار ندارد!!!

فرماندار هر شهرستان به عنوان نماینده عالی دولت ،باید با اهتمام هر چه بیشتر مردم را به خود یاری و مشارکت اجتماعی تشویق و ترغیب نمایند و با نظارت مستمر بر اداره امور و ایجاد محیط صمیمانه و انسانی در روابط اداری و اجتماعی ، در بالا بردن میزان کارایی و بازدهی سازمانهای محلی ساعی و کوشا باشند.

این در حالی است که بعد از استعفای رضاخانی فرماندار سابق رامسر به علت نسبت فامیلی با یکی از نامزدهای انتخابات نهمین دوره مجلس در حوزه انتخابیه تنکابن،رامسر و عباس آباد ،معاون فرماندار وقت ، سرپرستی فرمانداری شهرستان رامسر را بر عهده گرفت و تا این لحظه که حدود 7 ماه از آن می گذرد بر این سمت باقی مانده است.

با توجه به ابطال انتخابات این حوزه انتخابیه و نداشتن نماینده ای در خانه ملت و حتی سرپرستی برای دفاع از حقوق مردم این منطقه ، نداشتن معاونت فرمانداری در این مدت و نظر به وجود پرژه های مهم نظیر توسعه فرودگاه ،آغاز عملیات اجرایی کنار گذر ساحلی ،تصفیه خانه آب شرب و... از استانداری مازندران به جد انتظار می رفت تا زودتر از این مدت طویل شخصی را به سمت فرمانداری شهرستان رامسر ابقا نماید ، ولی با وجود گذشت 7 ماه از این انتصاب و تعلل های احتمالی شایعاتی را در بین مردم به وجود آورده است.

گروهی بر این باورند که شهرستان رامسر به علت واقع شدن در دورترین نقطه استان مازندران ،برای استانداری و استاندار بی اهمیت است و توجه کافی به سرنوشت این شهرستان و پیگیری مصوبات دولت با توجه به اینکه چیزی حدود یک سال تا پایان دولت باقی نماینده است و حل مشکلات مردم این خطه وجود ندارد که این نظر احتمالا مردود است ،زیرا بر این باوریم که استاندار برای تمام شهرستانهای استان نظر ویژه دارد و در حل مشکلات همگی به یکسان عمل می کند.

گروهی دیگر نیر بر این باورند که استاندار در پی انتصاب فرد خاصی برای ایام باقی مانده تا انتهای دولت است تا بر انتخابات آتی که برای این خطه 3 انتخابات است نظارت قوی داشته باشد.

ولی با بررسی تمام این شایعات ،انتظار مردم عروس شهرهای ایران بر این است تا با درایتی که از استاندار سراغ دارند هر چه سریعتر مردم را از بلاتکلیفی در آورده تا بیشتر از این به شایعات دامن زده نشود و همه با هم و با همتی مضاعف رامسر را به معنی تام کلمه عروس متصور شویم.

بازتاب /شمال نیوز

تشکر از شورای اسلامی و شهرداری کتالم و ساداتشهر

پس از آنکه یادداشتی در این وبلاگ با عنوان "وقتی شورای اسلامی شهر از نام شهید فاصله می گیرد" قرار گرفت که موضوع آن راجع به انتقاد از نام گذاری کوچه ای بن بست به غیر از نام شهیدی که منزلش در آن کوچه واقع شده بود اطلاع یافتیم که نام کوچه به نام آن شهید تغییر یافت.

با تشکر از شهرداری و شورای اسلامی کتالم و ساداتشهر که توجه ویژه به موضوع داشتند و نسبت به حل این موضوع همت گماشتند


نقد ی بر حضور قاری مصری در رامسر(نگاهی به گذشته)

یاداشت زیر در سال گذشته به بهانه حضور یک قاری مصری در شهرهای شمالی کشور نگاشته شده است و به دلیل حضور مجدد قاری مصری دیگری در روزهای اخیر در شهرستان لازم دیدم مروری مجدد بر آن داشته باشیم.

ضرورت ترویج و گسترش فرهنگ قرآن کریم بر همگان مبین و واضح است.چرا که این کتاب آسمانی تنها منجی هدایت بشریت در ناملایمات و باتلاق زندگی دنیوی است.هر که بدان تمسک جست از قافله تیره بختان برست.اما همین ترویج ها باید از راه اصولی و موثر صورت پذیرد چرا که در عصری زندگی می کنیم که بدون تفکر، اندیشه و  انجام امور نابخردانه، ممکن است آسیبهای جدی به ساختار وجودی مان وارد سازدکه علاج آن در برخی موارد ناممکن خواهد بود.

نشر فرهنگ قرآنی با حضور قاریان و حافظان در شهرها و ایجاد فضای انس با قرآن در تمامی مدت سال می تواند یکی از روشها و راهکارهای توسعه ی فرهنگ قرآن باشد . اما در این میان اگر همین روشها اصولی صورت نگیرد باعث می شود که این فرهنگ به ضد فرهنگ تبدیل شده و به نتیجه معکوس مبدل گردد.

روز های گذشته شاهد حضور محمود شحات انور قاری مصری در شهرستان رامسر بودیم .به گفته ی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مازندارن این برنامه برای 12 شهر از شهرستانهای غرب مازندارن صورت می پذیرد.در بدو امر و در یک نگاه کلی کاری بسیار میمون و خوشایندی در حال صورت پذیرفتن است و وجود قاریانی از دانشگاه الازهر مصر و دیگر مراکز اسلامی در شهرهایمان نه تنها باعث کشش و جذب مردم به سمت تلاوت قرآن نمی شود بلکه باعث ایجاد رابطه انس و مودب بین برادران دینی مان در کشور خواهیم بود.

 اما اگر از سمت و سویی دیگر به موضوع نگاه کنیم این نقد بر موضوع وارد است چرا با وجود اساتید برجسته قاری قرآن نظیر استاد پرهیزگار،استاد کریم منصوری ،استاد ابوالقاسمی و...از وجود یک قاری مصری استفاده کنیم.چرا باید برای یک قاری مصری هزینه های بسیار زیاد و هزینه های جانبی، به همراه استفاده از نیروهای امنیتی برای اسکورت و ...صرف کنیم تا دقایقی اندک از کتابی را  برایمان تلاوت کند که زیباتر از آن را اساتید برجسته مان خودمان تلاوت می کنند.سوالاتی که جواب آن به مسئولین متولی امور قرآنی بر می گردد. 

آیا بهتر نبود در ابتدا از وجود قاریان برجسته ی داخلی استفاده می شد و بعد از آن از وجود قاریان خارجی بهره می جستیم؟

نامه به سرپرست فرمانداری شهرستان رامسر

بسمی تعالی

                        62 الف 91/1/  شماره

 6/5/1391تاریخ

سرپرست فرمانداری شهرستان رامسر

جناب آقای خلعتبری

سلام علیکم

پیرو تذکرات قبلی خبرنگاران شهرستان رامسر در نشست با حضرتعالی ،متاسفانه باز هم شاهد آن هستیم که جلسات برگزار شده در فرمانداری شهرستان بدون اطلاع کلیه خبرنگاران ،فقط از کانال خاصی اطلاع رسانی می شود.

از آنجاییکه حقیر نماینده رسانه های مختلف در شهرستان رامسر می باشم ،خواهشمند است تدبیری اندیشیده تا با اطلاع از کلیه جلسات ،اطلاع رسانی را در قبال مسئولتی که رسانه متبوع بر عهده ام قرار داده است به نحو احسن به انجام رسانم.

قبلا از همکاری شما نهایت تشکر را دارم.

محمدرضا بهرامی

رونوشت:

-رسانه های متبوع جهت اطلاع

-وبلاگ پژواک رامسر

عاقبت رامسر نوشت

 

پزشک "علی وحیدی "  

 

جهت دیدن ادامه مطلب اینجا پله پله کلیک کنید

استفاده خبرگزاری فارس از شبکه های اجتماعی فیلتر شده

در حالیکه شبکه های اجتماعی توییتر،فیس بوک و... در کشور ما فیلتر هستند و از استفاده افراد از آنها جلوگیری می شود ولی خبرگزاری فارس که یکی از خبرگزاری های معروف ایران و وابسته به سپاه پاسداران است از دکمه های فیس بوک ،تویتر و گوگل پلاس در ذیل خبرهایش استفاده می کند.

کاری که اما و اگر هایی را به همراه دارد.

وقتی شورای اسلامی شهر از نام شهید فاصله می گیرد

به درستی منطقه شلمچه در سال 1365 جوان 20 ساله ای را به یاد می آورد که با رشادتش صف دشمن بعثی را شکافت و بسان آزاده ای در برابر هجوم آنها سینه سپر کرد و جانانه جرعه شهادت را نوشید و نام خود را در تاریخ آزادمردان به ثبت رسانید. حرکتی که تا ابد فراموش ناشدنی ، شجاعتی که مثال زدنی و غیرتی که برای همگان سرمشق زندگی است.

محمدرضا روستا زاده ای که تنها عشقش کشاورزی بود و چنان متواضع ، افتاده و با ادب رفتار می کرد که هم اکنون دوستان و هم محلی هایش معترفند که در کشورمان نظیری برایش وجود نداشت.

پدر پیرش چند سال گذشته فوت کرده ولی مادرش هنوز، داغش را در سینه نهفته دارد و با محبت مادرانه همیشه بر روی مزارش که چند صد متری خانه اش است می رود و با عزیزش به گفتگو مشغول می شود .

با این اوصاف و در حالیکه خداوند نیز در قرآن به اهمیت شهید و اصل شهادت اشاره می کند و می فرماید :"کسانی که در راه خدا کشته می شوند مرده نپندارید بلکه زنده گانی هستند که در پیش خداوند روزی می خورد" ،اما گویا شورای اسلامی شهر کتالم و ساداتشهر از شهرستان رامسر به این موضوع آگاه نبوده و نامی غیر از نام شهید محمدرضا کوزگر را برای کوچه بن بست انتخاب می کند.

کاری که شاید در خور تامل باشد و داغ خانواده شهید را دوچندان می کند و احساس شود که شهید توسط شورای اسلامی شهرشان به دست فراموشی سپرده شده باشد و مادر شهید با دیدن تابلوی کوچه شان قطرات اشک را بر روی گونه هایش حس می کند و زیر لب زمزمه می کند " ولا تحسبن الدذین قتلوا فی سبیل الله امواتا ...".

هر چند این خانواده حاضر نبودند به این سهل انگاری شورای شهر پرداخته شود زیرا حتی یکی از برادران این شهید که در شهرداری مشغول به فعالیت است از این نامگذاری اعتراضی نکرد ولی نگارنده نه تنها در جایگاه یک خبرنگار بلکه از نگاه یک شهروند به این موضع پرداخته و جا دارد مسئولان نیز دلیل این خطا را از شورای اسلامی شهر کتالم و ساداتشهر جویا شوند.

می توان این نکته را نیز اضافه کرد که این شورا در چند سال اخیر از رسانه فاصله گرفته و با توجه به تذکرهای پیاپی توسط خبرنگاران تا کنون حاضر به ارائه فعالیت خود به مردم نشده اند.

شورای شهری که در فروردین سال گذشته شهردارشان به علت اختلاس دستگیر و از سمتش خلع شد.